Betöltés...

Miért Mi?

100%-os elégedettségi garancia | Miért válassz minket? - HOGY ELÉGEDETT LEGYÉL

 

A protein4u.hu webshop számára a legfontosabb cél, hogy  Te 100%-os elégedett legyél a döntéseddel.

 

Ezért a protein4u.hu webshop

 

 zöld környezetkímélő csomagolás és szállítás  Magas minőségű professzionális termékeket kínálunk - és környezetkímélő "zöld" csomagolást és karbonsemleges szállítást.

 

   Ha Neked is fontos a környezet megóvása - rendelj tőlünk!

 

 

Legjobb vásárlási ajánlatot adjuk! Nálunk a kedvezmények összevonhatóak!

 

1, Kedvezmények a vásárlás összegétől függően  az alábbiak:

    + Kedvezmények egyes termékeknél a darabszám függvényében 

    + az AKCIÓs termékek is beleszámítanak a kedvezményekbe

    + vásárlásod után kapsz egy 3% kedvezmény kupont amit a legközelebbi vásárlásodkor beszámíthatsz!

Halmozd a kedvezményeket! Nálunk kedvezőbb áron kapod meg ugyan azt a terméket mint boltban! protein4u.hu webshopban a többet ér a pénzed!

 

2, Szállításnál ha speciális kérésed van - megoldjuk:

 

 

Nálunk nem okoz gondot.

 

14 napos pénz visszafizetési garancia - ha mégsem arra gondoltál - kérdés nélkül visszafizetjük vásárlásod összegét!

Írj nekünk (info@protein4u.hu), hogy szeretnéd visszaküldeni a megvásárolt terméket, add meg bankszámla számodat amire utalhatjuk az összeget. 

Küld vissza címünkre: Intact Body Kft. 4032 Debrecen, Kér utca 13sz.

Beérkezés - ellenőrzés után haladéktalanul visszafizetjük vásárlásod összegét.

 

Adataidat biztonságosan kezeljük Honlapunk biztonságos,  megadott adataid titkosított adatkapcsolaton keresztül jut el hozzánk. 

 

A forgalmazott táplálék kiegészítő termékek összetételeit igyekszünk rendszeresen karbantartani, azonban a gyártók mindegyike fenntartja a jogát arra (sajnos), hogy értesítés nélkül megváltoztassa a gyártásban lévő termékek címkéjét, ahogy azok összetétele a folyamatos fejlesztések során változik.
Mivel nem minden esetben kapunk ezekről a változtatásokról értesítést, a weboldalunkon közölt összetétel adatok CSUPÁN TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, azok pontosságáért az itt leírt okok miatt SAJNOS nem tudunk teljes felelősséget vállalni - de igyekszünk minden változtatást a lehető leggyorsabban felvezetni. 
Amennyiben eltérést, frissítési elmaradást találnál a táplálék kiegészítő termékek összetételében, kérjük jelezd azt felénk e-mailben. Mihamarabb javítjuk az eltérést. Köszönjük az esetleges észrevételedet.

 

Azért, hogy a legjobb minőséget tudjuk Neked adni vásárlásod során a forgalmazott termékek tanúsítványait ide kattintva tudod megnézni...

 

 

 

Tegyünk együtt, közösen a környezetünkért,  - és környezetkímélő csomagolással és karbonsemleges szállítással küldjük rendelésed. Ha fontos a környezet megóvása - védjük együtt! "Zölden" szállítunk.

 

A szállítás zavartalan, csomagod 1-2 nap alatt Nálad van! #COVID-19 - Érintés mentes csomag átadás a Te biztonságod érdekében.

 

Gondoskodunk együtt környezetünkről, - ha tőlünk rendelsz akkor a modern kor kihívásainak eleget tevő "zöld" szállítással küldjük rendelésed.

 

Védjük környezetünket.

 

- Ezért futárszolgálatnak a DPD-t választottuk - mert elkötelezték magukat a karbonsemlegesség melett, csökkentve a környezeti terhelést.

Karbonsemleges szállítás: Felelősségvállalás a DPD-nél | Rólunk » DPD

- A kartondoboz újrahasznosított papírból készül ezálltal kevesebb fát kell kivágni - így a fák több oxigén tudnak termelni.

- A dobozban található térkitöltő anyag (ami megóvja a rendelt termékedet a szállítás során a sérüléstől) biológiailag lebomló.

https://www.youtube.com/watch?v=dgOE75NrYAE

 

 

 

Trustpilot