Betöltés...

Tanúsítványok

Tanúsítványok 

 

A webshopban vásárolható termékek magas minőségét bizonyító tanúsítványok.

 

BioTechUSA

GMP tanúsítvány

A GMP - Good Manufacturing Practice azaz Helyes Gyártás Eljárás, azaz a élelmiszer / étrendkiegészítő előállítása - csomagolása - raktározása során minden egyes lépés ellenőrizve van.
Ez biztosítja, hogy a termékbiztonság magasfokú, egyenletes termékminõség. A GMP -nek két fõ eleme a hatékony gyártási mûveletek és a hatékony ellenõrzés, melyek egymást kiegészítik és egymásra hatással vannak.

Így a gyártás során a folyamatok nagyon pontosan vannak szabályozva – (elõírások szerinti módon végzett tevékenység)

szükséges mérések, ellenõrzések, azaz minõségellenõrzés (folyamatos ellenőrzés minden a minõséget befolyásoló tényezõre kiterjed: személyzet, helyiségek, berendezések, eszközök)

A GMP biztosítja, hogy a termékeket mindenkor olyan minõségi követelmények szerint gyártsák és ellenõrizzék, hogy azok kielégítsék a forgalomba hozatali engedély követelményeit és megfeleljenek arra a célra, amire szánták.

HALAL tanúsítvány

 

A HALAL egy élelmiszer fogyasztására / előállítására vonatkozó, szigorú feltételeknek megfelelő eljárást igazoló dokumentum.
Rendkívűl fontos azok számára akik HALAL élelmiszert / étrendkiegészítőt akarnak fogyasztani.
Az Iszlám vallás igen szigorúan meghatározza a fogyasztható ételeket, a HALAL tanúsítvánnyal ellátott élemliszerek / étrendkiegészítők a szigorú előírásoknak megfelelnek és ezért biztonságosan fogyaszthatók.

A világon széles körben elterjed aggodalmak miatt mint az élelmiszerbiztonság, betegségveszély ez a HALAL tanúsítvány biztosítja, hogy ezek az étrendkiegészítők / élelmiszerek megfelelnek a higiénés biztonságos termékek fogyasztási feltételeinek.

BladeSport / Blade termékek tanúsítványa:

HALAL tanúsítvány

 

Trustpilot