Betöltés...

Chitosan - Kitozán zsírblokkoló

Chitosan – Kitozán mint zsírmegkötő tabletta

 

Hívhatjuk zsíritatósnak, vagy zsírblokkolónak. Sajáttömegének 5x mennyiségű zsírt képes magába szívni – ezután a szervezetből a megkötött zsírfelszívódása nélkül kiürül.

Ezért a fantasztikus képessége miatt is hívják zsíritatósnak.

Ha a chitosan étkezés előtt be kerül a szervezetbe akkor az elfogyasztott tápanyagban lévő zsír lerakódás nélkül távozik a szervezetedből. 

A chitosan elősegítheti a súly leadást az elhízott embereknél.

 

Mi az a Chitosan?

Egy természetben előforduló rost, amely megtalálható gombákban és egyes rákfélék páncéljában. 

Ez a rost a gyomorban folyadék hatására megnő – megduzzad, képes bizonyos tápanyagokat, pl. a zsírt magába zárni, ezáltal kalória deficitet hozni létre és segíteni a fogyásod.

 

 

Hogyan működik a Chitosan?

Mikor a Chitosan (kitozán) a gyomorba kerül, ott folyadékot vesz fel és egy zselatin-szerű anyaggá alakul, mely megköti a táplálékokkal bevitt zsírok egy részét. A kitozán által megkötött zsír így nem tud felszívódni és hasznosulni a szervezetben, hanem a széklettel távozik.

A megdúzzadt rost, eltelíti a gyomrod, teltség érzetet kelt - ezért éhségérzet csökkentő hatása is van és nem kívánsz annyit enni.

 

 

Chitosan zsírblokkoló

A diéta tökéletes kiegészítője számodra, ha nehezen tudod kontrollálni a zsíros táplálékok fogyasztása utáni vágyadat. Chistosan egy speciális rost, ami saját tömegénél ötször több táplálékból származó zsírt tud megkötni, anélkül, hogy a szervezet lebontaná és elraktározná zsírpárnaként.

A chitosan a tápanyagok felszívódását gátoló anyag, így ha szükségesnél több tápanyagot vittél be szerveztedben, segít ezt lebontani, és nem fog elraktározódni.

Ha diétád betartásába hiba csúszik, a chitosan segít a korrigálásban, így folytathatod a megkezdett egészségesebb életmódodat.

Csak egy bizonyos mennyiség felszívódását képes blokkolni a chitosan, állandó és nagy mennyiségű zsír bevitel lerakódását nem tudja meggátolni. Hatékonysága nagyban függ a táplálkozási szokásoktól és az egyéb táplálék kiegészítőktől.

 

 

Figyelem! A Chitosan szedésél az alábbiakra figyelj:

A chitosan az ásványi anyagokat és zsírban oldódó vitaminokat is megköti és kiüríti szervezetedből. Emiatt érdemes a chitosan mellé ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmazó táplálék kiegészítőket fogyasztani.

 

 

A Chitosan és a koleszterin:

Csökkenti átlagos koleszterinszintedet, csökkenti a zsír a felszívódását. Erősíti csontjaidat és csökkenti vérnyomásodat.

Támogatja a súlycsökkenést és csökkenti a vér koleszterinszintjét. A kitozán olyan rostos anyag, amely kötődik a lipidekhez a GI (gasztrointesztinális) traktusban, amely segíthet az étkezési zsír felszívódásának megakadályozásában, segítve az emésztőrendszer hatékonyabb mozgatását. A kitozán hozzájárul a normális vérkoleszterinszint fenntartásához.

 

Trustpilot