Betöltés...

Melyik zsírégetőt válasszam?

zsírégető tabletta biotech

 

Zsírégető tabletta - 3 tipp, hogy jól válassz!

 

 

 Elgondolkodtál a fogyáson? Szeretnél ledobni pár kilót?

Zavar a hasadon vagy a csípődön a zsírpárna, és megszabadulnál tőle de nem tudod hogyan kezd.

Akkor már szembesültél a kérdéssel, hogy milyen zsírégetőt vegyek.

Segítünk Neked, hogy könnyebben tudj eligazodni  és választani.

 

1 tipp, A mozgás, de legfőképp az étkezési szokásaid változtatása. Ezek nélkül ne kezd el a fogyókúrát.

Ha tartós eredményt akarsz és nem egy eseményre szeretnél lefogyni, majd utána visszahízni akkor a mozgás és az étrend változtatás (mást eszel mint eddig, pl. reggelire a pékségben nem eszel meg minden reggel finom töltött péksüteményt) elengedhetetlen.   

Lehet nincs időd vagy kedved az edzőteremhez, vagy az otthoni edzéshez, de sajnos jó ha tisztában vagy vele, hogy „csodák” nincsenek.

A tartós fogyáshoz a mostaninál többet kell mozogni, fokozatosan növelve a mozgással töltött időt és intenzitást. Ne gondolj egyből nagy dolgokra, csak arra, hogy kezdetnek többet gyalogolsz, lift helyett a lépcsőt használod, messzebbre cipeled a szatyrot amibe bevásároltál a parkolóba, majd később emeled az intenzitást.

 

 

2 tipp, Ha lehet kerüld:

-          az orvosi felügyelet mellett szedhető – gyógyszertárakban kapható fogyasztó szereket, -pirulákat, ezek súlyos problémák esetés és szigorú utasítások betartásával alkalmazhatóak megbetegedés nélkül.

-          a „csodákra” képes fogyasztószereket, melyek rövid idő alatt ígérnek nagy súlyvesztést.

 

3 tipp, Válassz biztonságos természetes hatóanyagokat tartalmazó zsírégető tablettákat.

 

Ezek közül 3 nagy csoportot érdemes megjegyezni:

-          stimuláns mentes zsírégető tabletta mely hosszabb távon is alkalmazható (magas vérnyomás esetén is alkalmazható)

-          koffein érzékenyeknek is szedhető erőteljesebb zsírégető tabletta – pl. cayenne borsot (magas vérnyomás esetén is alkalmazható) tartalmazó zsírégetők (stimulálja a hőháztartást, ezért nagyobb az energiaigénye a szervezetnek)

-          termogén zsírégető tabletta magas koffein tartalommal, csak kúra szerűen alkalmazható. Ha koffein érzékeny vagy NE alkalmazd ezeket a készítményeket.

 

Stimuláns mentes zsírégetők, ide tartoznak a lipotróp zsírégetők.

A lipotróp zsírégetők segítik a test zsírfelhasználását, megakadályozzák a májban a zsír lerakódását és elősegítik a méregtelenítést. A máj működését segítve csökken a koleszterinszint.

Ezek a zsírégetők nagyobb súlyfelesleg ( több mint 10kg) esetén is alkalmazhatóak, illetve hosszútávon is biztonságosan szedhetőek.

Az ideális testsúlynál ha több mint 20% eltérés, vagy több mint 30kg a súlyfelesleg, akkor a szervezetben lelassul anyagcsere és az elzsírosodik máj, a lipotróp zsírégetők ezek helyreállításában segít.

 

 

A stimuláns mentes zsírégetők, természetes zsírégetők, melyek a szervezetben is előfordulnak, a javasolt napi mennyiséget betartva hosszabb távon, folyamatosan szedve sem okoznak mellékhatást.

 

Pár példa ezekre a zsírégetőkre:

 

Lipotróp Zsírégető: Super Fat Burner

 

Stimulánsmentes zsírégetők: Pyruvat, L-Carnitin, ALC, Fat-X, HCA, CLA,

 

Koffein mentes zsírégető: Mega Fat Burner - magas vérnyomás esetén is alkalmazható

 

 

 

Termogén zsírégetők stimulálják a test különböző energia felhasználásért felelős központjait, ilyenek például a testhő központ, mely stimulálva megemelkedik a test hőmérséklet, így több energiát (zsírt) felhasználva dolgozik a szervezet.

 

A termogésn zsírégető:

-          növeli az energia szintet

-          javítja a koncentrációt

-           emelik az edzéskedvet

kisebb ( kevesebb mint 10kg) súlyfelesleg esetén optimális a szedése.

 

A termogén zsírégetők kúra szerű szedése ajánlott, egy kúra 2-3 hónap, figyeljünk, hogy lefekvés előtt min. 5 órával már ne fogyasszuk őket, mert a szervezet pihenési szakaszát megzavarja.

 

Néhány példa ezekre a zsírégetőkre:

 

Thermodrine kapszula és folyadék

 

Fat Burner – Blade

 

BlackCut-Blade

 

 

 

FONTOS! Termogenikus zsírégetőket NEM SZABAD használni, keringési zavarokkal küzdő, pszichés megbetegedés, pajzsmirigy problémák és természetesen terhes vagy szoptató kismamák sem szedhetik.

 

 

 

A termogenikus zsírégetők a legerősebb zsírégetők csoportjába tartozik, ezért ha fogyni akarsz nem biztos, hogy ezzel kell kezdened. Próbálj előtte ki természetes / stimuláns mentes zsírégetőt, és ha nem vagy megelégedve a hatásával és teljesen egészséges vagy akkor válts a termogén zsírégetőre.

 

+ 1 tipp Hogyan kombinálhatod a különféle típusú zsírégetőket?

 

természetes / stimulánsmentes zsírégetőket bátran szedhetsz több félét is egyszerre

 

természetes / stimulánsmentes zsírégető + termogén zsírégető = szedheted egyszerre

 

ha TURBÓ hatást szeretnél és ezért szeretnél termogén + termogén zsírégetőt kombinálni, NE TEDD, a magas koffein tartalom miatt ne szedd egyszerre!

 

Trustpilot